Salasanojen tarkistaminen ja turvallinen tallennus

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Aktiivisten Internetin käyttäjien täytyy tavallisesti käyttää useita erilaisia salasanoja esimerkiksi pankkien, verkkoyhteisöjen ja sähköpostipalvelujen sivustoja varten. Suurien salasanamäärien ongelmana on, että käyttäjän täytyy muistaa, mikä salasana on käytössä milläkin verkkosivustolla. Tämän vuoksi käyttäjät valitsevat usein helpon ratkaisun ja käyttävät samaa, yksinkertaista salasanaa eri verkkosivustoilla. Se ei kuitenkaan ole turvallinen ratkaisu. Hyökkääjän on helppo murtaa tai kaapata yksinkertainen salasana, jota käytetään useilla verkkosivustoilla. Jos hyökkääjä saa käsiinsä verkkopankin salasanasi, olet vaarassa menettää rahasi.

Tarkista salasanan vahvuus

Kaspersky-sovellus tarkistaa Internetissä luomiesi salasanojen turvallisuuden. Jos salasanat eivät ole riittävän turvallisia, Kaspersky voi auttaa sinua luomaan vahvoja salasanoja ja tallentamaan ne turvalliseen paikkaan.

Estä samojen salasanojen käyttäminen

Kun syötät salasanan verkkosivustolla, jolla salasanojen turvallisuus on erityisen tärkeää (esimerkiksi verkkoyhteisöissä), Kaspersky-sovellus kehottaa sinua ottamaan Estä samojen salasanojen käyttäminen -toiminnon käyttöön.

Jos Estä samojen salasanojen käyttäminen -toiminto on käytössä, Kaspersky-sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt syöttämääsi salasanaa aiemmin seuraavantyyppisillä verkkosivustoilla:

Jos olet käyttänyt salasanaa aiemmin jollakin näihin luokkiin kuuluvalla verkkosivustolla, Kaspersky-sovellus ilmoittaa sinulle asiasta ja kehottaa sinua luomaan uuden salasanan. Voit valita verkkosivujen luokat, joilla samojen salasanojen käyttöä valvotaan.

Suojattu tallennustila salasanoille ja asiakirjoille

Kaspersky Password Manager on suunniteltu pitämään salasanasi ja asiakirjasi turvassa. Se käyttää erityistä salattua tallennustilaa henkilökohtaisten tietojesi turvalliseen tallentamiseen: salasanat, henkilöllisyystiedot, taloudelliset tai lääketieteelliset tiedot.

Voit ladata Kaspersky Password Managerin Kaspersky-sovellusikkunasta.

Kaspersky Password Managerin lataaminen ja asentaminen

Kaspersky Password Managerin käynnistäminen Kaspersky-sovellusikkunasta

Voit lukea ohjeita Kaspersky Password Managerin käyttöön Kaspersky Password Managerin ohjeesta.